Logo

Oksebovsteg med nordafrikansk marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksebovsteg med nordafrikansk marinade

 

Oksebov er en økonomisk udskæring, der alligevel giver et meget smagfuldt stykke kød, og denne nordafrikanske marinade gør det endnu bedre. Giver 4 portioner

 
# Ingredienser
4 stykker bovsteg a 150-200 g
1 løg, hakket fint
2 spsk revet ingefær
4 fed knust hvidløg
1¼ dl olie
¾ dl friskpresset citronsaft
2 spsk friskhakket koriander
2 spsk sojasauce
1 spsk tør sherry
1 spsk chilipulver
2 tsk stærk chilisauce (valgfrit)
2 tsk havsalt
1 tsk stødt gurkemeje
1 tsk stødt merian
1 tsk friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen kødet i en mellemstor skål og bland dem godt.

 
2 Med en spids gaffel stikkes kødet over det hele og på begge sider.
Læg det i en plasticpose eller en flad glasskål og hæld marinaden over.
Drej rundt så kødet er godt dækket på alle sider.
Lad det marinere i køleskab natten over og vend kødet et par gange.

 
3 Før tilberedningen skal kødet stå i stuetemperatur.
Da denne udskæring er lidt fast i det anbefales det, at det bliver
stegt til medium, evt lidt mindre.
Grill over stærk varme, 8-10 min på hver side.
Lad kødet hvile i 5 min let tildækket med alufolie før servering.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her