Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
1 rødløg
1 fennikel
4 små auberginer
4 spæde courgetter
1 orange peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 bøftomater
2 spsk olie
salt og peber
1 kvist frisk
basilikum, til pynt
Pestodip:
50 g friske
basilikum blade
15 g pinjekerner
1 fed hvidløg
et nip groft havsalt
25 g parmesan,
friskrevet
½ dl olie
1½ dl græsk yoghurt
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op.
Pestodip: Kom
basilikum, pinjekerner, hvidløg og havsalt op i en morter og stød det til en
glat pasta.
Tilsæt først parmesanen og derefter olien lidt ad gangen, mens der stødes.
2 Kom yoghurten op i
en skål og rør 3-4 spsk af pestoen i.
Dæk med film og stil
dippen på køl.
Gem den overskydende
pesto i et glas med skruelåg i køleskabet.
3 Klargør grønsagerne:
Skær løg og fennikel
i både, rens auberginer og courgetter og skær dem i skiver, pil kernerne ud af
peberfrugterne og skær dem i tykke skiver og flæk tomaterne på langs.
Pensl grønsagerne
med olie og drys med salt og peber.
4 Grill auberginerne
og peberfrugterne i 3 min, læg derefter også løg, fennikel og tomater på risten
og grill videre i 5 min, eller til grønsagerne er møre.
Pensl med ekstra
olie undervejs om nødvendigt.
Anret grønsagerne på
et stort fad, pynt med en kvist basilikum og server straks med pestodippen til.