Hvis du synes denne krydderiblanding er god til grønsager,
så prøv den sammen med svinemørbrad. Du bliver ikke skuffet. Giver 70 g
krydderi
# Ingredienser
3 spsk farin, tørret (se info)
3 spsk kryddersalt
2 spsk sød paprika
1 spsk chilipulver
1 spsk sort peber
2 tsk granuleret hvidløg eller hvidløgspulver
1 tsk granuleret løg
1 tsk tørret basilikum
1 tsk cayennepeber olie
en blanding af dine yndlingsgrønsager,
fx gul og grøn squash, peberfrugter (røde, grønne og gule),
løg, champignon, kartofler og søde kartofler
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen olien og grønsagerne
i en lille skål og bland dem godt.
2 Skær grønsagerne i lige store stykker, alle ca. 1 cm
tykke.
Pensl dem med olie og dryp dem gavmildt med
krydderiblandingen.
Grill dem over middel til stærk varme til de er
gennemstegte,
vend dem efter behov - de fleste grønsager er færdige efter
6-7 min.
Forkog eller bag kartoflerne eller de søde kartofler, hvis
de skal
passe ind i denne tidsramme.
INFO: Tørret brunt sukker laves ved at brede det ud på et
stykke bagepapir
og lade det lufttørre i 2 til 3 timer.
Derpå presses det igennem en si for at fjerne klumperne.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------