Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuldt tilbehør ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
1 spsk olie
2 spsk
solsikkekerner
1 løg, finthakket
1 fed hvidløg,
finthakket
500 g frisk spinat, renset, uden tykke stilke og groft snittet
et nip muskatnød,
friskrevet
salt og peber
4 modne bøftomater
150 g mozzarella, i tern
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op.
Kom olien i en
tykbundet gryde ved høj varme.
Tilsæt
solsikkekernerne og rist dem under konstant omrøring i 2 min, eller til de er
gyldne.
Tilsæt løget og
svits videre ved lav varme i 5 min under jævnlig omrøring, til det er klart,
men ikke brunet.
Tilsæt hvidløg og
spinat, læg låg på og damp videre i 2-3 min, eller til spinaten er faldet
sammen.
Tag gryden af varmen
og krydr med muskatnød samt salt og peber.
Lad det køle af.
2 Skær låget af
tomaterne med en skarp kniv, læg lågene til side og skrab kernerne ud.
Pas på ikke at
beskadige tomaterne.
Hak kerner og
frugtkød og rør det i spinatblandingen sammen med mozzarellaen.
3 Fyld tomaterne med
spinatblandingen og læg lågene på igen.
Riv 4 stykker
stanniol af, som passer i størrelsen til tomaterne.
Læg en tomat på
hvert stykke stanniol og pak dem grundigt ind.
Bag tomaterne ved
høj varme i 10 min.
Vend dem en gang
imellem undervejs.
Server straks i
pakkerne.