Logo

Rødfiskefilet med fennikelgrønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødfiskefilet med fennikelgrønsager 

 
Lav lækker grillmad med sommerens friske råvarer. Få grill-opskrifter med kød, fisk, grønt og frugt. Bliv inspireret til lækker mad på grill eller i ovngrill HER.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 20 min

 
# Ingredienser
4 rødfiskefileter à 150 g
salt og peber
citronsaft
2 forårsløg
150 g cherrytomater
2 fennikelknolde
dild til pynt
stanniol
olie til stanniolen

 
* Tilberedning
1 Skyl rødfiskefileterne, dup dem tørre og krydr med salt.
Dryp lidt citronsaft over.

 
2 Gør forårsløgene i stand og skær dem i ringe.
Skyl cherrytomaterne.
Gør fennikelknoldene i stand, skyl dem og skær dem i skiver.
Bland grønsagerne og krydr med salt og peber.

 
3 Pensl 4 rigeligt store stykker stanniol med olie.
Fordel grønsagerne herpå og læg fileterne oven på grønsagerne.
Luk stanniolen grundigt og læg pakkerne ned i gløderne.

 
4 Bag rødfiskefileterne i ca. 15 min.
Åbn pakkerne efter bagningen, pynt med dild og server.

 
Pr. portion ca. 903/215 kcal. 13 g protein, 3 g fedt, 6 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her