Brug en åben grill
med kul eller en gasgrill.
4 portioner
#
600 g laksefilet
skåret i 8 skiver
salt og friskkværnet
sort peber
2 tsk oregano
2 dl
Chipotle-mayonnaise, se opskrift
2 avocado, kødet skåret
i terningstore stykker
2 tomater, skåret i
terningstore stykker
2 limefrugter,
skåret i både
1 lille rødløg,
finthakket
1 lille
romainesalat, skåret i strimler, brug evt icebergsalat
8 tacoskaller, til
servering
syltede jalapeños
fra dåse, til servering
*
1. Gør alt
tilbehøret klar, og forvarm tacoskallerne.
2. Lad kullene
brænde ned, til gløderne er grå.
Kontroller varmen,
som skal være meget stærk.
Krydr laksestykkerne
med salt, sort peber og oregano.
3. Grill dem over direkte
varme - regn med 2-3 min. på hver side.
Stil tilbehøret frem
i skåle, og lad gæsterne fylde deres egne tacos.