Her får du den bedste opskrift på nemme og utrolig lækre grillede laksesteaks. Et stykke saftig laks fyldt med skøn smag fra lime og avocadopuré
4 personer
# Ingredienser
4 lakseskiver à ca. 175 g
1 spsk olie til pensling
limesaft
salt og peber fra kværn
AVOCADOPURÉ
2 avocado
2-3 spsk limesaft
1 spsk kapers, skyllede afdryppede
2-3 ansjoser, finthakkede
1 fed presset hvidløg
1 spsk olie
1 knsp cayennepeber
evt. ½ tsk salt
* Tilberedning
Pensl lakseskiverne med olien og læg dem i et penslet
grillnet.
Anbring risten 8-10 cm fra gløderne og giv laksen 5-6 min.
på hver side.
Dryp med limesaft og krydr med salt og peber.
Avocadopuré: Halver avocadoerne, fjern stenen og udhul dem
med en ske.
Blend avocado og limesaft til en grov konsistens.
Rør mosen med resten af ingredienserne.
Smag til med salt.
Tilbered pureen tidligst 1-2 timer før brug og opbevar den
tildækket i køleskab, da den let misfarves.
Server med fx grillede tomater, courgetter og majs.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk