Logo

Lammegrillspid i abrikosmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammegrillspid i abrikosmarinade 

 
Kød med saft og kraft. Sæt evt. laurbærblade mellem kødstykkerne på spiddet, det giver en god smag.
Hovedret til 4 personer

 
# Ingredienser
600 g lammebov skåret i små tern
små træspid

 
Marinade:
1 løg
250 g tørrede abrikoser
1 spsk olie
½ dl hvidvin
1 tsk salt og ½ tsk peber
1 fed hvidløg, som knuses
2 tsk karry
2 spsk lys vineddike
2 spsk honning
1 spsk soja
1 spsk citronsaft
2 spsk fløde

 
Tilbehør:
200 g couscous/bulgur
400 g sommergrønsager
fx små gulerødder, forårsløg og sukkerærter

 
* Tilberedning:
Begynd med marinaden:
Hak løget groft, og blend det med de tørrede abrikoser.
Tilsæt de øvrige ingredienser til marinaden, og bland dem godt.
Vend kødstykkerne i marinaden, og lad dem trække heri i køleskabet
nogle timer eller natten over.

 
Tænd for grillen, 45-60 min før den skal bruges.
Sæt kødet på små træspid, og
børst overskydende marinade af med en bagepensel.
Læg grillspiddene på grillen i tæt afstand til kullene, og
grill i ca. to min på hver side.
Løft risten til middel afstand til kullene, og steg grillspiddene
færdige under jævnlig vending i ca. 25 min.
Server med couscous eller bulgur blandet med sommergrønt.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her