Logo

Grillspid shashlik

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid shashlik

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

675 g lammekølle uden ben, i 2½ cm tern

12 store champignoner

4 skiver bacon uden svær
8 cherry tomater

1 stor grøn peberfrugt, uden kerner og i store tern

 

Marinade:

4 spsk solsikkeolie
4 spsk citronsaft

1 løg, meget finthakket
½ tsk tørret rosmarin
½ tsk tørret timian

salt og peber

 

* Tilberedning

1 Kom lam og svampe op i et stort fladbundet fad (ikke metal).

Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål og krydr med salt og peber.

Hæld marinaden over kød og svampe og vend det godt rundt.

Dæk med film, stil det på køl og lad kødet marinere i op til 8 timer.

 

2 Varm grillen godt op.

Del baconen i 2 stykker hver og glat de halve skiver ud med en kniv.

Rul dem sammen til små ruller.

Lad kød og svampe dryppe af, men gem marinaden.
Sæt skiftevis baconruller, lammekød, tomater og grøn peber på metalspid.

Sigt marinaden.

 

3 Grill spiddene ved jævn-stærk varme i 10-15 min.

Vend dem jævnligt og pensl dem samtidig med marinaden.

Anret dem på et stort serveringsfad og server straks med godt brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her