Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
675 g lammekølle
uden ben, i 2½ cm tern
12 store
champignoner
4 skiver bacon uden
svær
8 cherry tomater
1 stor grøn
peberfrugt, uden kerner og i store tern
Marinade:
4 spsk solsikkeolie
4 spsk citronsaft
1 løg, meget
finthakket
½ tsk tørret rosmarin
½ tsk tørret timian
salt og peber
* Tilberedning
1 Kom lam og svampe
op i et stort fladbundet fad (ikke metal).
Pisk alle
ingredienserne til marinaden sammen i en skål og krydr med salt og peber.
Hæld marinaden over
kød og svampe og vend det godt rundt.
Dæk med film, stil
det på køl og lad kødet marinere i op til 8 timer.
2 Varm grillen godt
op.
Del baconen i 2
stykker hver og glat de halve skiver ud med en kniv.
Rul dem sammen til
små ruller.
Lad kød og svampe
dryppe af, men gem marinaden.
Sæt skiftevis baconruller, lammekød, tomater og grøn peber på metalspid.
Sigt marinaden.
3 Grill spiddene ved
jævn-stærk varme i 10-15 min.
Vend dem jævnligt og
pensl dem samtidig med marinaden.
Anret dem på et
stort serveringsfad og server straks med godt brød til.