Logo

Kylling og aubergine med lakrids

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling og aubergine med lakrids


Hvorfor ikke udvide repertoiret med en grillet aubergine med lakridssmag - og kylling som hele familien vil elske ... du risikerer at skulle lave det ofte, det er dejligt

Personer: 2. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 45 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel.

 

# Ingredienser:

2 auberginer
4 tsk olie
4 tsk frisk timian
½ tsk salt
¼ tsk cayenne peber
1 drys lakridspulver

2 x 125 g kyllingebryst
1 fed hvidløg
2 tsk olie
1 spsk frisk timian
¼ tsk lakridspulver
salat
frisk timian til pynt

Creme:
30 g feta
4 spsk skyr eller cremefraiche
½ fed hvidløg
¼ tsk salt

Kerner fra ½ granatæble

*

 

I køkkenet

Halvér auberginerne og skær 3 riller i dem – en i midten, og en ude i hver side.

Pas på du ikke skærer igennem skindet.

Smør de 4 overflader med 1 tsk olie hver.

Rør ingredienserne til cremen sammen.

Drys med granatæblekerner.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte middelhøj varme.

Læg auberginestykkerne i en alubakke og grill dem i 30-40 minutter.

Grill kyllingebrysterne ved direkte varme (læg dem på grillen direkte over varmekilden, mens auberginestykkerne grilles færdig) i 10-15 min og vend dem en gang undervejs.

Efter ca. 8 min., drys hvidløg, timian, lakrids og salt oven på kyllingebrysterne.

Server 2 halve auberginer med creme og granatæblekerner på toppen sammen med et kyllingebryst til hver person.

 

Tips: Du kan variere mængden af lakridspulver afhængig af, hvor glad du er for smagen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her