Disse burgere er et fornemt alternativ til burgere med
oksekød og er ideelle til en uformel frokost eller middag. Server dem med
forskellige dressinger og pommes frites samt grillede citronbåde.
Giver 4 portioner
# Ingredienser
550 g hakket kyllingekød
6 forårsløg, renset og hakket fint
25 g ristede pinjekerner
2 spsk hakket estragon
1 spsk paprika
1 spsk revet citronskal
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
8 skiver prosciutto
olie
4 pitabrød, burgerboller eller ciabataboller
rucolasalat
1 rødløg, skrællet og skåret i tynde skiver
* Tilberedning
1 Kom kylling, forårsløg, pinjekerner, estragon, paprika,
citronskal og
peber i en foodprocessor og blend i 1 minut eller til
ingredienserne danner en kugle.
Tag farsen op og form den med fugtige hænder til fire
burgere.
Dæk dem til og lad dem køle af i køleskabet i 30 min.
2 Tag dem ud af køleskabet og pak hver burger ind i 2 skiver
prosciutto.
Pensl hver burger let med olie og grill dem over middel
varme, 5-6 min på hver side,
eller indtil de er gennemstegte.
3 I mellemtiden flækkes brødene eller bollerne og
grilles med snitfladen nedad, 1-2 min
eller til de er gennemvarme.
Ved serveringen lægges burgerne ind i de varme brød sammen
med lidt rucolasalat og løgskiver.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------