Disse grillede kyllingebryster bliver dejligt saftige med
rigtig god smag takket være den gode rosmarinpasta. Det er sommerens hit...
Forberedelsestid 15
min. Marineringstid 1-2 timer. Grilltid 10-12 min. Til 4 personer
# Ingredienser
4
kyllingebrystfileter, hver på ca. 180 g
TIL PASTAEN
4 spsk olie
1 spsk finthakkede
friske rosmarinblade
1 spsk dijonsennep
1 spsk friskpresset
citronsaft
2 tsk finthakket
hvidløg
1 tsk groft havsalt
½ tsk stødte
fennikelfrø
¼ tsk friskkværnet
sort peber
TIL OLIVEN-MAYOEN
1¼ dl mayonnaise
2 spsk mørk olivenpasta (tapenade)
1 spsk friskpresset
citronsaft
1 tsk finthakkede
friske rosmarinblade
¼ tsk friskkværnet
sort peber
* Tilberedning
1. Rør
ingredienserne til pastaen sammen i en lille skål.
Læg de stive
rosmarinstilke til side, de skal senere på gløderne.
Smør
kyllingefileterne på begge sider med pastaen og
stil dem tildækket
på en tallerken på køl i 1-2 timer.
2 Rør oliven-mayo
jævn med et piskeris i en lille skål.
Stil den tildækket i
køleskab op til 30 min. før servering.
3. Forbered en
to-zone-grill til middel varme (se anvisning).
4. Rens grillristen
grundigt. Læg rosmarinstilkene på gløderne.
Grill
kyllingefileterne 10-12 min over direkte middel varme,
til kødet føles fast
og er gennemstegt.
Vend fileterne en
eller to gange og flyt dem rundt på risten,
så de tilberedes
jævnt.
Tag kødet af grillen
og server det varmt eller
ved stuetemperatur
ledsaget af oliven-mayo.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk