Retten er nem at lave når i er 8, og har et dejligt tvist af
rosmarin, hvidløg og citron, som passer godt til kylling. Grillet
citron-kylling med krydderurter.
8 personer
# Ingredienser
4 citroner
4 kyllinger
salt
8 fed hvidløg
10-12 rosmarin kviste
olie til pensling
salt og peber
* Tilberedning
Kog citronerne 15 min
Tag dem op og stik dem 4-5 steder med en lille skarp kniv.
Vask og tør kyllingerne godt.
Gnid kyllingerne indvendigt med salt.
Pil og skær hvidløgene i tynde flager.
Fyld kyllingerne med citroner, kviste af rosmarin og
hvidløg.
Pensl kyllingerne med olie og drys med salt og peber.
Varm grillen op - Bemærk: Indirekte varme.
Pensl risten med lidt olie.
Læg kyllingerne på direkte varme og brun dem på alle sider.
Flyt dem til indirekte varme, luk og grill dem 50-60 min
Kyllingerne er færdige, når stegetermometeret viser 75 °C.
Serveres med grillede tomater og kartofler.
Energi pr. pers: 4590 kj (1100 kcal) Protein: 48%, 130 g.
Fedt 34%, 41 g. Kulhydrat: 18%, 50 g.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk