En udbenet lårfilet
er perfekt til at fylde med alle mulige krydderier og urter. Pakker du den ind
i bacon, får den en ekstra lækker smagssammensætning. Brug en åben grill med
kul eller en gasgrill.
4-6 portioner
#
900 g
kyllingelårfileter
1 pakke bacon (ca.
140 g)
1 spsk timian
1 spsk rosmarin
salt og friskkværnet
sort peber
*
1. Fjern alt synligt
fedt fra kyllingelårfileterne.
Krydr dem på begge
sider med urter, salt og sort peber.
Læg hvert
kyllingelår sammen, så det får sin oprindelige form (med den glatte side udad).
Læg en baconskive
rundt om hvert lår, så den dækker kødet og holder det sammen.
Læg til side, til
kødet skal grilles.
2. Lad kullene
brænde ned, til gløderne er grå.
Grill
kyllingerullerne over middelstærk og direkte varme.
Regn med 4-5 min. på
hver side og tilsammen knap 20 min. på grillen.
Server de
friskgrillede kyllingeruller med valgfrit tilbehør.