Kalkunburger med appelsin, løg og peberfrugt drysset med
mandelflager og estragon. Kalkunkød er dejligt til burger. Godt nyt! Denne
burger er ekstraordinær lækker.
Til 4 personer
# Ingredienser
50 g fin bulgur
450 g kalkunkød, friskhakket
1 spsk appelsinskal, fintrevet
1 rødløg, finthakket
1 gul peberfrugt, uden kerner og i meget små tern
25 g mandelflager, ristede
1 spsk frisk estragon, fintsnittet
1-2 spsk solsikkeolie
salt og peber
Tilbehør:
4 burgerboller
tomatrelish
salatblade
tomatskiver
løgringe
*
I Køkkenet
Kog bulguren i en
gryde letsaltet kogende vand i 10-15 min, eller ifølge anvisningen på pakken.
Lad bulguren dryppe af og kom den op i en skål sammen med
kalkunkødet, appelsinskal, løg, gul peberfrugt, mandelflager, estragon samt
salt og peber.
Ælt det godt sammen og form farsen til 4 lige store burgere.
Dæk med film og stil dem på køl i 1 time.
Ved Grillen
Varm grillen godt op.
Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i
5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.
Server i de lune boller sammen med tomatrelish og
salatblade, og med tomatskiver og løgringe til.