Her er opskriften på den bedste, saftige, velsmagende kylling,
som tilberedes lige så let på en grill som i en ovn. Nyd sammen med grillede
grønsager.
4 personer
# Ingredienser
4 kyllingebryster
BALSAMICOMARINADE:
4 spsk olie
2½ spsk balsamico vineddike
1 spsk Dijonsennep
1 spsk akaciehonning
1 spsk friskhakket oregano
* Tilberedning
Stik i kødet 4-5 steder med en skarp kniv og læg det i en
kraftig plastpose.
Pisk marinaden sammen og hæld den ved.
Fordel den godt og luk posen.
Lad kødet marinere 2-3 timer i køleskab.
Lad kødet dryppe af i en sigte.
Hæld marinaden ud.
Læg kyllingekødet på en penslet rist 8-10 cm fra gløderne.
Grill det 10-12 min. på hver side.
Tjek evt. for gennemstegthed.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk