Her er de bedste grillopskrifter - perfekte til en hyggelig
grillaften med familie og venner – få gode grill opskrifter på grillmad,
sprøde salater og tilbehør her.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 15 min (plus 30 min marinering)
# Ingredienser
2½ dl yoghurt naturel
2 spsk olie
2 fed hvidløg
½ bdt. mynte
peber
500 g kyllingebrystfilet
100 g stribet flæsk
2 løg
8 laurbærblade
12 sorte oliven uden sten
* Tilberedning
1 Rør yoghurten sammen med olien. Pil hvidløgsfeddene og
proteinres dem fint. Skyl mynten, slyng den tør og hak den fint. Rør hvidløg og
mynte i yoghurten. Krydr med peber.
2 Skyl kødet, dup det tørt og skær det i grove tern. Læg dem
i yoghurtmarinaden og lad dem trække heri i ca. 30 min.
3 Skær det stribede flæsk i brede stykker. Pil løgene og
skær dem i kvarter.
4 Tag kødternene op af marinaden, lad dem dryppe godt af og
sæt dem på spid skiftevis med flæsk, løg, laurbærblade og sorte oliven.
5 Steg kyllingespiddene på grillen i ca. 5-8 min på hver
side.
Pr. portion ca. 1520/362 kcal 36 g protein, 18 g fedt, 4 g
kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk