De bedste asiatiske spid med kylling, der er marineret i
kokosmælk, chili, lime, hvidløg og frisk ingefær. Du kan nemt lave spiddene de
er meget lækre
Forberedelsestid 20 min
+ 25 min marinering / Stegetid 8-10 min / 4 portioner
Gas Direkte medium
varme / Kul Direkte
# Ingredienser
12 træspid
4 kyllingebryster,
uden skind og ben, hver på 175 g,
skåret i tern på
2,5x2,5 cm
olie, til pensling
Til marinaden:
2½ dl kokosmælk
1 mild rød chili,
uden frø og skåret i skiver
revet skal og saft
af 1 usprøjtet lime
1 fed hvidløg, knust
3 cm frisk ingefær,
skrællet og revet
Til risen:
250 g røde ris (fås
i specialbutikker og visse supermarkeder)
2 spsk friskhakket
koriander
salt og friskkværnet
sort peber
* Tilberedning
1. Læg træspiddene i
koldt vand i en ½ time.
2. Rør
ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den over i et fad.
Tilsæt kyllingetern,
bland det godt rundt, og stil fadet i køleskabet i 25 min.
3. Tag
kyllingestykkerne op, og smid marinaden væk.
Tag træspiddene op
af vandet, og dup dem tørre.
Fordel kyllingekødet
i 12 bunker, og stik ternene på spiddene.
4. Pensl med olie,
og grill over direkte, medium varme i 8-10 min,
eller til kødet er
mørt og gennemstegt; vend en gang undervejs.
5. Samtidig koges
risene ifølge instruktionen, hæld vandet fra,
rør koriander i, og
krydr med salt og peber.
Læg en portion ris
på hver tallerken, og placer tre spid ovenpå.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk