Mørbrad med en skov af krydderurter, som giver kødet en
rigtig dejlig smag. Er velegnet til grill eller grillpande.
Personer: 4. Forberedelse: 10 min. Tilberedning: 20-30 min.
Grillmetode: Indirekte.
Optænding - gas: Middel. Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur:
200 °C. Kernetemperatur: 65 °C.
Udstyr: Rotisseri, Rotisserikurv
# Ingredienser
1 svinemørbrad (ca. 800 g)
2 kviste frisk rosmarin
2 kviste frisk salvie
olie
salt og peber
*
I køkkenet
Fjern fedt og sener fra svinemørbraden.
Gnid mørbraden med lidt olie og godt med salt og peber.
Lav et leje af salvie og rosmarin i rotisserikurven, læg
mørbraden ovenpå.
Læg resten af salvien og rosmarinen ovenpå, og klik låget
fast, så det holder urterne på plads.
Ved grillen
Klargør grillen til indirekte varme, ca. 200 °C.
På en kulgrill skal du bruge briketter i en mængde, der svarer til en halv
grillstarter.
Sæt kurven på rotisseriet, og start motoren.
Grill mørbraden i ca. 30 minutter, eller indtil den har en
kernetemperatur på ca. 65 °C.
Tag mørbraden af grillen, og lad den hvile i 5-10 minutter.