Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer
# Ingredienser
450 g hakket
svinekød
25 g frisk rasp
1 lille løg, meget
finthakket
1 spsk frisk salvie, fintsnittet
2 spsk æblemos
¼ tsk muskatnød,
friskrevet
salt og peber
Grillmarinade:
3 spsk olie
1 spsk citronsaft
Tilbehør:
4 små pitabrød
grøn salat
6 spsk tyktflydende
yoghurt naturel
* Tilberedning
1 Kom kødet op i en
skål sammen med rasp, løg, salvie, æblemos, muskatnød samt salt og peber efter
behag.
Rør det sammen til
en jævn fars.
Form farsen til
kugler på størrelse med valnødder med hænderne og stil dem på køl i mindst 30
min.
2 Læg i mellemtiden
nogle bambusspid i blød i koldt vand i mindst 30 min.
Sæt derefter
kødbollerne på spiddene.
3 Pisk
ingredienserne til grillmarinaden godt sammen i en lille skål.
4 Grill spiddene i
8-10 min, til kødbollerne er gyldenbrune og gennemstegte.
Vend dem jævnligt undervejs og pensl dem ved samme lejlighed med marinaden.
Lun pitabrødene på
grillen og anret dem sammen med salat og yoghurt.
Server dem sammen
med de grillede kødboller.