Grillstegte spareribs med en dejlig BBQ marinade.
Hjemmelavede spareribs kræver ikke meget arbejde, - men marinering og 7-8 min
for at blive lækre møre.
4 personer
# Ingredienser
1½ kg spareribs/ribben
KOGELAGE:
¼ vand
1 stort løg i både
4 hele nelliker
5 hele peberkorn
2 laurbærblade
1 tsk salt
MARINADE
1½ dl sød
chili sauce
2 spsk
farin
2 spsk
Worcestershire sauce
1 spsk hvidvinseddike
½ tsk cayennepeber
* Tilberedning
Kog revelsbenene i lagen i ca. 30 min.
Dryp dem af og læg dem i en skål.
Rør marinaden sammen og hæld halvdelen over ribbenene.
Fordel marinaden godt og lad dem trække tildækket i køleskab
2-3 timer.
Stryg lidt af marinaden af og læg ribben på risten 10-12 cm
fra gløderne.
Giv dem 7-8 min i alt, til de er sprøde og møre.
Vend dem jævnligt og pensl hver gang.
Pas på de ikke branker. Flyt evt. risten en tak op.
Se Forskellen
på ribben, spareribs og revelsben
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk