Her er den bedste opskrift på honningglaserede koteletter,
som du kan lave på ca. 10 min. Det er koteletter med meget mere smag end
normalt.
Portioner: 4. Tid: 25 min
# Ingredienser:
2 tsk honning
1 tsk dijonsennep
1 spsk olie
4 store svinekoteletter (1 kg)
400 g babygulerødder, istandgjort
SELLERISALAT:
650 g knoldselleri, revet groft
100 g mayonnaise
1 fed hvidløg, presset
0,8 dl cremefraiche 9%
2 spsk citronsaft
1,25 dl bredbladet persille, hakket groft
2 tsk dijonsennep
* Tilberedning
Pisk honning, sennep og olie sammen i en stor skål, og
vend kødet godt i blandingen.
Steg kødet på en varm, oliesmurt grill pande eller
på en havegrill, til det er gennemstegt.
Dæk kødet, og lad det hvile i 5 min.
Kog eller damp imens gulerødderne (evt. i mikroovn),
til de er lige akkurat møre.
Hæld vandet fra, og dæk dem til for at holde dem varme.
Lav sellerisalaten: Bland ingredienserne i en mellemstor
skål.
Server koteletterne med gulerødder og sellerisalat.
Pr. portion: 37,8 g fedt. 2441 kj.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk