Her er et lækkert
aftensmåltid på grillen som ikke tager lang tid. Er du løbet tør for
inspiration er her nyttige grilltips - også til nemt og sundt tilbehør. Godt
til 4 personer.
# Ingredienser
4 butterflykoteletter
2½-4 cm tykke (se tips)
2 bakker tomater i
forskellige farver
100 g små
mozzarellakugler
1 rødløg
1 potte frisk
basilikum
1 spsk sukker
1 spsk æbleeddike
salt og peber
* Tilberedning
Butterflykoteletterne
krydres godt med salt og peber.
De grilles ved
direkte varme i 4 min på hver side.
Tomaterne skæres i
mundrette bider og smages til med
æbleeddike, sukker
samt salt og peber.
Æbleeddiken
fremhæver tomaternes naturlige smag,
og giver dem et
boost i smagen.
Mozzarellakuglerne
halveres, rødløget snittes fint og
der pyntes med frisk
basilikum.
Tips
Placer svinekoteletten
på højkant med fedt siden op
Centrer kniven på
svinekoteletten og begynd at skære.
Skær ned og næsten igennem.
Pas på ikke at skære helt igennem, eller du vil ende
med to tynde koteletter. Når du åbner op, skal det være ét
stykke.
Åbn koteletten, spred den ud og flad forsigtigt.
Du har nu en perfekt Butterflykotelet!
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk