Resultat af søgning
Find en god opskrift
og / eller
Retten skal indeholde
skriv en speciel råvare eller del retten
SKAL
indeholde, fx: kalvelever, salvie (hvis flere, skriv med komma imellem)
og / eller
Fravælg
skriv hvad retten
IKKE
må indeholde, fx: hvedemel, paprika, øl (hvis flere, skriv med komma imellem)
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
123...
Saucer
1
Mandel-hvidløgssmør
Mango chutney
Chutneyer med sin sødme og frugtkarakter perfekt sammen med trækulsaromaen fra grillet kylling, lam og svinekød
Mayo
Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer, marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. Tjek det selv ud her
Mayonnaise
En hjemmelavet mayonnaise er lige så nem at lave, som den er velsmagende og anvendelig til det meste
Mayonnaise, enkel
Se en stor samling forskellige opskrifter på både lette og solide typer sauce, som på perfekt vis understreger grillens mange muligheder til din smag.
Melasse barbecuesauce
Denne barbecuesauce kræver melasse for at få en tykkere, fyldigere og dybere barbecuesmag. Fremragende sammen med kød.
Mildt krydret barbecuesauce
Barbecuesauce er en sauce, der bruges som marinade, krydderi eller topping til kød tilberedt på grill, herunder svine- eller okseribben og kylling.
Mojo rojo
Denne sauce stammer fra de kanariske øer og er mest almindelig i sin grønne variant, Mojo Verde, som serveres med den faste følgesvend papas arrugadas
Mostarda di frutta
Mostarda er et italiensk tilbehør af frugt, smagt til med sennep. Italienernes svar på chutney. Mostarda er vældig godt til grillet kød
1
1
Okse og kalv
Gris
Får og lam
Fjerkræ
Frokost
Vildt
Fisk og skaldyr
Salat
Grønsager
Marinader
Saucer
Salsaer
Glaseringer
Rub og krydderi
Tilbehør
Småretter og tapas
Forret
Suppe
Hovedret
Desserter
Kager og brød
Drikke
Info og Gode råd
Bagesten
Bål/gløder
Direkte varme
El-ovn
Gas grill
Gryde
Indirekte varme
Kul grill
Pande
Rotisseri
Rygning
Wok
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Jarle wiig andersen
Dette er en spennende side 😊🇳🇴🇩🇰
Sys
Hvor berigende, at der stadig findes / opstår opskrifter der ... tilføjer ... nye kreative varianter, der både kilder smagsløgene...
Ole Stanley Olsen
Let og overkommelig opskrift
Prøv en spændende kviz
Afstemning
Hvor tit griller du?
5-7 dage om ugen
2 gange om ugen
1 gang om ugen
1 gang om måneden
Ikke så tit
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...