En usædvanlig kombination. Imidlertid giver den salte smag fra baconen ørreden en lækker pikant smag. Giver 4 portioner
# Ingredienser
4 ørreder, mindst 325 g hver
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
8 skiver bacon
4 laurbærblade
* Tilberedning
1 Krydr ørrederne med salt og peber.
Pak to skiver bacon omkring hver ørred og stik et
laurbærblad ind
i en fold på baconen, men sørg for at laurbærbladet også
berører fisken.
2 Pensl risten med olie og grill ørrederne over stærk varme,
4-6 min
på hver side. Serveres straks.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes
med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------