Disse bøffer er besnærende lette at lave og vil sætte
krydderi på din aften. Glem ikke steakknive!
Se også hvad salsa er for noget spændende! Salsa info
Giver 6 portioner
# Ingredienser
6 stykker tyndsteg, 2,5 cm tykke
havsalt og friskkværnet sort peber
TIL SALSAEN
3 kolber frisk majs uden blade
50 g rød peberfrugt, skåret i terninger
75 g forårsløg (både det hvide og det grønne), fintsnittede
75 g rødløg, hakket
saften af 2 limefrugter
2 spsk jalapeño-gelé eller hindbærsyltetøj
1 tsk chilipulver
1 tsk havsalt
½ tsk spidskommenfrø, ristet og stødt
1 serrano-chili uden kerner og hakket fint
TIL SAUCEN
1¼ dl jalapeño-gelé eller hindbærsyltetøj
1¼ dl ketchup
* Tilberedning
1 Til salsaen: grill majskolberne hurtigt over middel varme,
vend dem så de tager farve på alle sider uden at blive
sorte.
Når de er så kolde at man kan røre ved dem, skæres kernerne
fra kolben
og lægges i en mellemstor skål.
Tilsæt den røde peber, løg og limesaft og vend salsaen
forsigtigt.
2 Kom jalapeño-gelé eller syltetøj, chilipulver, salt.
spidskommen og
serrano-chili i en anden skål og pisk det sammen.
Hæld det over grønsagerne og bland. Sæt det til side.
3 Til saucen kommes jalapeño-gelé eller syltetøj og
ketchup i en lille gryde og simrer i 10-12 min eller til det
er kogt sammen.
Sæt det til side.
4 Krydr bøfferne på begge sider med salt og peber.
Grill dem over middel varme og glasér bøfferne, når du
vender dem.
Stegetid: 5-7 min til rosastegt, eller længere hvis du
ønsker det.
Læg dem på tallerkener og server sammen med majssalsaen.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------