Se hvordan du hurtigt og nemt laver bruschetta med blommetomater, hvidløg og basilikum. Få opskriften på en lækker forret her.
Forberedelse 15 min. Stegetid 5-6 min. Til 6 personer
# Ingredienser
6 små blommetomater
2 spsk olie
6 skiver (ca. 2½ cm tykke) flutes
1 stort fed hvidløg
2 spsk tapenade eller sort olivenpasta
6 store basilikumblade
12 ansjosfileter, friske eller fra dåse
friskkværnet sort peber
olie til at stænke med
* Tilberedning
1. Skær tomaterne i kvarte og pensl dem med lidt olie.
Grill dem direkte over middel varme i 5-6 min, med den
skårne side opad, til skindet er let branket.
Tag tomaterne af varmen og sæt dem til side.
Rist brødskiverne direkte over middel varme i 2-3 min, til
de er svagt ristede på begge sider. Tag dem af grillen.
2. Gnid straks brødskiverne med hvidløgsfeddet.
Fordel tapenaden på brødskiverne, læg fire kvarte tomater,
et basilikumblad og 2 ansjosfileter på hver.
Drys med lidt friskkværnet sort peber.
Stænk en smule ekstra olie på hver.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk