Logo

Rejer i saltskorpe med citron- og oreganodip - og grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer i saltskorpe med citron- og oreganodip - og GrillABC.dk 

 
Her får du den bedste opskrift og gode råd til at grille rejer, så du får de bedste resultater. Grillede rejer er også delikate på lune sommeraftener.
Forberedelse 25 min. Stegetid 6-8 min. 4 personer

 
# Ingredienser
Citron- og oreganodip:
1½ dl ekstra jomfruolie
1 citron, kun saften
½ dl kogende vand
2 fed hvidløg, knust
1 tsk tørret oregano
2 spsk hakket frisk persille

 
Rejer i saltskorpe:
500 g store, hele rå rejer
3 spsk olie
65 g havsalt

 
* Tilberedning
1. Citron- og oreganodip:
Pisk ekstra jomfruolie, citronsaft og kogende vand sammen.
Rør hvidløg, oregano og persille i.
Lad saucen trække i 20 min.

 
2. Skær imens et snit ned langs ryggen af rejerne med en skarp kniv
og fjern tarmstrengene, men lad være med at pille rejerne.

 
3. Kom rejerne i en stor skål og vend dem i olien, så de får
olie på alle sider.
Hæld salt ved og vend rejerne i det, så de bliver dækket overalt.
Sæt rejerne på spid, 2 eller 3 på hvert, så er de nemmere at vende,
mens de grilles.

 
4. Grill rejerne direkte over middel varme i 6-8 min, til de er
gennemstegte. Vend dem en gang under stegningen.
Server rejerne varme med citron- og oreganodip til.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her