Her er en herlig opskrift på grillstegte rejer vendt i hvidløg,
kapers og oregano. De store rejer får et asiatisk tvist. Frisk forårsanretning
med sprøde, grillstegte rejer
Portioner: 4. Tid: 30
min
# Ingredienser
24 store, rå rejer (1 kg)
80 g smør
4 fed hvidløg, presset
1 spsk små kapers, afdryppet og hakket groft
1 spsk frisk oregano, hakket
* Tilberedning
Pil rejerne, men lad halen være.
Skær rejerne halvt igennem fra ryggen, fjern tarmen, og
pres rejerne flade så de ligner sommerfugle.
Smelt smørret i en lille gryde, og tilsæt hvidløg,
kapers og oregano. Tag gryden af varmen.
Steg rejerne på en varm, oliesmurt grillpande eller
på en havegrill, til de er brune på den ene side,
vend dem og fordel noget af smørblandingen over dem.
Steg dem, til de er lige akkurat gennemstegt.
Server med resten af smørblandingen.
Pr. portion: 17,2 g fedt, 1091 kj.
INFO: Rejer bliver rigtig gode på grillen, men det er
vigtigt
at give dem kort tid over direkte varme, så de ikke bliver
gummiagtige og kedelige.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk