Kylling krydret med det sydamerikanske blandingskrydderi
cajun, et krydderi med adskillige ingredienser, hvoraf paprika er det mest ...
Til 4 personer
# Ingredienser
4 store kyllingeunderlår
4 kyllingeoverlår
2 friske majskolber, uden blade og silke
75 g smør, smeltet
et par kviste bredbladet persille
Cajun Krydderiblanding:
2 tsk løgpulver
2 tsk paprika
2 tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk tørret timian
½ tsk cayennepeber
½ tsk fintmalet sort peber
½ tsk fintmalet hvid peber
¼ tsk stødt spidskommen
*
I Køkkenet
Skær 2-3 skrå snit i begge slags kyllingelår med en skarp kniv
og læg dem i et stort fad.
Skær majskolberne i 4 cm tykke skiver og kom dem op i fadet.
Rør alle ingredienserne til krydderblandingen sammen i en
lille skål.
Pensl kyllingen og majsen med smeltet smør og drys
krydderblandingen over.
Vend det hele godt sammen.
Ved Grillen
Varm grillen godt op.
Grill kyllingen på risten ved jævn-stærk varme i 15 min, læg
derefter også majsene på og grill videre i 10-15 min, eller til kyllingen er
gennemstegt og begynder at blive mørk i kanterne.
Vend majs og kylling jævnligt undervejs.