Lækkert italiensk inspireret tilbehør. Server fx til
pastaretter og kødretter eller som en lille vegetarisk ret i sig selv.
Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min.
Grillmetode: Direkte.
Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 180 °C.
# Ingredienser
1 squash
1 aubergine
250 g hvid frisk mozzarella
1 kvist rosmarin
salt og peber
*
I køkkenet
Rengør squash og aubergine, og skær dem i skiver á 1,5
centimeters tykkelse.
Pensl skiverne med olie.
Skær mozzarella i 1 cm tykke skiver.
Hak rosmarinen fint.
Ved grillen
Klargør grillen til direkte, middelhøj varme.
Grill squash og aubergine-skiver i 3 min. på hver side, så
får grillstreger.
Efter du har samlet tårnet:
Sæt grillbakken med ”tårn” på grillristen, og grill det i
ca. 3-4 min., til osten er smeltet.
Drys med lidt frisk rosmarin, og krydr med salt og peber
inden servering.
Efter grillning: Saml de grillede skiver squash og aubergine
med mozzarella: 1 skive aubergine, 1 skive ost, 1 skive squash, 1 skive
mozzarella og slut af med 1 skive aubergine. Sæt tårnet på en grillbakke.
Tips: Brug også gerne friske tomater i skiver mellem lagene.