Server strimlet havesyre eller spinat til som en anderledes salat. Her er der fisk fyldt med smag.
Hovedret til 4 personer
# Ingredienser
4 koteletter af tun
4 skiver parmaskinke
12 salvieblade
lidt olie til pensling af grillen
lidt balsamicoeddike
salt og friskkværnet peber
Kartoffelspid:
16 små nye kogte kartofler
4 træspid
½ dl hakket persille
Tilbehør:
lidt strimlet havesyre eller spinat
* Tilberedning:
Læg en skive parmaskinke rundt langs kanten af hver
tunkotelet,
mens der stoppes blade af salvie ind bag skinken.
Drys med salt og peber.
Læg tunkoteletterne på en smurt rist, og grill dem 3-4 min
på hver side.
Dryp tunstykkerne med tre dråber balsamicoeddike ved
serveringen.
Kartoffelspid: Sæt kartoflerne på spid, og læg dem yderst på
grillen,
så de bliver varme. Vend kartoflerne i hakket persille.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk