Lammebryst er perfekt
på grill. Grillsmagen giver en hel masse til den særlige smag af lam.
Lammeporchettaen er et sikkert sommerhit. Godt til 4 personer.
# Ingredienser
1 lammeslag/bryst til
lammerulle/porchetta
1 bakke
petitkartofler
1 bundt hvide
asparges
1 bundt grønne
asparges
1 bundt radiser
2 spsk rapsolie
salt og peber
* Tilberedning
Lammeporchettaen
brunes godt af på grillen ved direkte varme og
grilles færdig ved
indirekte varme i 20 min med låget lukket.
De hvide asparges
skrælles fra hovedet og ned - de sidste
to centimeter skæres
fra.
De grønne asparges skal
ikke skrælles, men 2 cm skæres fra.
Asparges koges i ca.
2 min og vendes med olie samt
radiser, salt og
peber.
Petitkartoflerne
vaskes og med en æbleudstikker stikker
du halvt igennem
kartoflen.
Brug herefter en
lille urtekniv, skær ind til metallet og drej rundt.
De små kartofler
ligner nu små champignon.
Porchetta er en vidunderlig italiensk ret, som både kan
tilberedes på grillen eller i ovnen. I denne opskrift på lammerullesteg bruges
et lammeslag/lammebryst.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk