For de fleste af os ville denne opskrift være tilstrækkelig
til en familie på fire, men i Texas hvor folk har en enorm appetit, vil den
passe til to personer! Server retten med grillede kartofler og asparges.
Giver 2 portioner
# Ingredienser
2 tykke T·bone steaks (ca. 1,25 kg)
½ dl balsamico eddike
2 fed hvidløg, halveret
1 spsk groft kværnet sort peber
50 g usaltet smør, blødgjort
1 spsk dijonsennep
1 tsk Worcestershire sauce
½ tsk friskpresset limesaft
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
* Tilberedning
1 Puds fedtet af kanten af kødet.
2 Brug en bagepensel og pensl omhyggeligt bøfferne på begge
sider
med balsamico eddike. Gnid begge sider grundigt med de halve
hvidløg.
Drys med det grove sorte peber og pres det ind i kødet.
Dæk til og sæt dem til side.
3 Kom resten af ingredienserne undtagen salt og peber i
en lille skål og bland godt.
4 Brug en bagepensel og pensl saucen over begge sider af
kødet.
Grill bøfferne over middel varme og pensl med saucen efter
du har vendt dem.
Stegetid 8-10 min på hver side, eller længere hvis du ønsker
det.
Server på en varm tallerken med ekstra sauce og
smør rørt med hakket persille og skiveskåret.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med
grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.
----------- ooo OÔO ooo -----------