Lækker mørbrad i sød teriyaki sauce serveret med en spændende
grønsagsblanding med en fræk wasabidressing. Denne smagfulde ret er perfekt til
grill.
Portioner: 4. Tid: 40 min
# Ingredienser:
750 g svinemørbrad
0,6 dl teriyaki sauce
50 g ærtespirer
100 g blandede babysalatblade
50 g brøndkarse, istandgjort
1 mellemstor rød peberfrugt (200 g), i tynde skiver
250 g små, gule blommetomater, i halve
WASABIDRESSING:
1½ tsk wasabipulver
0,6 dl æbleeddike
0,8 dl olie
1 spsk lys soja sauce
* Tilberedning
Pensl kødet med teriyaki sauce.
Steg kødet ad flere gange på en varm, oliesmurt grillpande
eller
på en havegrill, til det er brunt og gennemstegt.
Pensl jævnligt med marinaden under stegningen.
Dæk det til, og hold det varmt.
Bland imens ærtespirer, de blandede salatblade, brøndkarse,
peberfrugt og tomat i en stor skål.
Lav wasabidressingen:
Bland wasabipulver med eddike i en lille kande, og pisk olie
og sojasauce i.
Hæld dressingen over salaten, og ryst skålen let for at
blande det hele.
Skær mørbraden i skiver, og server den med salaten.
Pr. portion: 23 g fedt, 1797 kj.
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk