Logo

Teriyakimørbrad med wasabidressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Teriyakimørbrad med wasabidressing 

 
Lækker mørbrad i sød teriyaki sauce serveret med en spændende grønsagsblanding med en fræk wasabidressing. Denne smagfulde ret er perfekt til grill.
Portioner: 4. Tid: 40 min

 
# Ingredienser:
750 g svinemørbrad
0,6 dl teriyaki sauce
50 g ærtespirer
100 g blandede babysalatblade
50 g brøndkarse, istandgjort
1 mellemstor rød peberfrugt (200 g), i tynde skiver
250 g små, gule blommetomater, i halve

 
WASABIDRESSING:
1½ tsk wasabipulver
0,6 dl æbleeddike
0,8 dl olie
1 spsk lys soja sauce

 
* Tilberedning
Pensl kødet med teriyaki sauce.
Steg kødet ad flere gange på en varm, oliesmurt grillpande eller
på en havegrill, til det er brunt og gennemstegt.
Pensl jævnligt med marinaden under stegningen.
Dæk det til, og hold det varmt.

 
Bland imens ærtespirer, de blandede salatblade, brøndkarse,
peberfrugt og tomat i en stor skål.

 
Lav wasabidressingen:
Bland wasabipulver med eddike i en lille kande, og pisk olie og sojasauce i.
Hæld dressingen over salaten, og ryst skålen let for at blande det hele.
Skær mørbraden i skiver, og server den med salaten.

 
Pr. portion: 23 g fedt, 1797 kj.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her