Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 8 personer
# Ingredienser
6 spsk olie
2 fed hvidløg,
knuste
1 frisk rød chili,
uden kerner og hakket
350 g kalkunbryst
300 g små
chorizopølser
1 æble
1l spsk citronsaft
8 laurbærblade
salt og peber
* Tilberedning
1 Kom olie, hvidløg,
chili samt salt og peber i et glas med skruelåg og ryst det godt sammen.
2 Varm grillen godt
op.
Skær kalkunbrystet i
tern på 2½ cm med en skarp kniv.
Skær pølsen i 2½ cm
store stykker.
Skær æblet i stykker
på størrelse med kalkunen og fjern kernehuset.
Vend æblerne i
citronsaften, så de ikke misfarves.
3 Sæt skiftevis
kalkun, pølse, æble og laurbærblade på 8 oliepenslede metalspid.
4 Grill spiddene i
15 min, eller til kalkunen er gennemstegt.
Vend dem ofte
undervejs og pensl samtidig med krydderolien.
5 Anret spiddene på
varme tallerkener og server straks.