Logo

Burger med grønsager og tofu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med grønsager og tofu

 

Burgere kan serveres med ris tofu og grønsager. Bøfferne smager godt i hjemmelavede burgerboller sammen med grøn salat, bønnespirer og relish

Til 4-6 personer

 

# Ingredienser

125 g ris

125 g gulerod, revet

6 forårsløg, groftsnittede

50 g usaltede jordnødder

75 g friske bønnespirer

225 g fast tofu (afdryppet vægt), finthakket

1 tsk knust ingefær fra glas

½-1 tsk tørrede chiliflager

1-2 spsk solsikkeolie

 

Tilbehør:

4-6 burger boller

diverse grøn salat

ekstra bønnespirer

relish

*

 

I Køkkenet

Kog risene i en gryde letsaltet kogende vand i 12-15 min, eller til de er møre.

Hæld vandet fra og kom dem op i en stor skål.

 

Kom gulerod, forårsløg og jordnødder op i en foodprocessor og hak dem fint ved hjælp af pulsknappen.

Tilsæt ris, bønnespirer, tofu, ingefær og chili og blend det godt sammen.

Form farsen til 4-6 burgere - sørg for at presse dem godt sammen.

Dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Server i de lune boller sammen med diverse grøn salat, bønnespirer og relish.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her