Logo

Burger med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burger med champignon

 

En dejlig burger med stegte champignoner som fornyelse af fyldet, samt gulerod, løg og courgette.

Burgeren er i grovbolle med tomat og sauce tartare

Til 4 personer

 

# Ingredienser

125 g champignoner

1 gulerod

1 løg

1 courgette

2 spsk solsikkeolie, plus ekstra til at pensle med

25 g usaltede jordnødder

125 g frisk rasp

1 spsk frisk persille, hakket

1 tsk gærekstra kt

1 spsk hvedemel

salt og peber

 

Tilbehør:

4 flade rugboller

sauce tartare

salatblade

tomatskiver

*

 

I Køkkenet

Hak svampe, gulerod, løg og courgette med en skarp kniv og stil dem til side.

Varm olien op på en tykbundet pande, tilsæt svampene og svits dem under omrøring i 8 min, eller til al væden er fordampet.

Tag dem op med en hulske og kom dem over i en stor skål.

 

Kom gulerod, løg, courgette og jordnødder op i en foodprocessor og blend det meget fint.

Kom grønsagerne op i skålen til svampene og tilsæt rasp, persille og gærekstrakt.

Krydr med salt og peber.

Kom lidt mel på hænderne og form farsen til 4 burgere.

Læg dem på en stor tallerken, dæk med film og stil dem på køl i mindst 1 time og op til 1 døgn.

 

Ved Grillen

Varm grillen godt op.

Pensl svampeburgerne med solsikkeolie og grill dem på grillristen i 8-10 min på hver side.

Server alene eller i de lune boller med sauce tartare, salatblade og tomatskiver.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?
Effektiv reklame - klik her