Logo

Whisky sour glaze

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Whisky sour glaze

 

Whiskysmag står perfekt til barbecue og grillmad.

4 portioner

 

#

½ dl appelsinjuice

1 citron, saft af ca. ½ dl

½ dl farin

¼ tsk salt

¾ dl whisky af en type du holder af

2 tsk majsstivelse

*

1. Lad appelsin-og citronsaft samt farin koge hurtigt op.

Stil til side, og tilsæt salt.

2. Rør whisky og majsstivelse sammen, og pisk det i gryden.

Sæt den tilbage på varmen, og lad det koge op under omrøring.

Tag glazen fra varmen, så snart den begynder at koge.

Den kan holde flere uger under låg i køleskab.

 

Se mere: + Glasering - glaze

 

Whisky sour glaze

Whiskyglaserede ribben - spareribs.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her