Logo

Tykstegssandwich med fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tykstegssandwich med fennikel

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 tykstegsbøffer a ca. 200 g

4 pitabrød

rucolasalat

1 fennikel, skåret i tynde skiver

1 rødløg, skåret i tynde skiver

1 fed hvidløg, presset

1 spsk grov dijonsennep

2 spsk hvidvinseddike

4 tsk sukker

salt og peber

*

Varm olien op i en pande og sauter fennikel, løg og hvidløg.

Skru op for varmen, kom sukker i og lad det karamellisere under omrøring, til alt bliver brunt.

Rør sennep og eddike i og krydr med salt og peber.

Lad simre i 10 minutter under omrøring.

 

Grill steakene 4 minutter på hver side.

Flæk pitabrødene og grill dem med 1 minut.

Læg fennikel-løg-blandingen underst i pitabrødet, læg en steak på, krydr med salt og peber, kom rucolasalat øverst og slut af med den anden halvdel af brødet.

 

Grilltid - 4 minutter på hver side

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her