Logo

Torsk med peberfrugt - Pimiento con bacalao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk med peberfrugt - Pimiento con bacalao

 

Peberfrugter proppet med torsk, en klassisk opskrift og en fornøjelse for sanserne, du må ikke gå glip af denne sublime kombination af smag.

Personer: 4. Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 30 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 260 °C.

 

# Ingredienser

2 røde peberfrugter
1 fed hvidløg
100 g saltet torsk
olie
salt

I køkkenet

1. Skyl peberfrugterne, og gnid dem med olivenolie.
2. Pil hvidløget, og hak det fint.
3. Læg den saltede torsk i koldt vand for at trække saltet ud af den.

Skift vandet et par gange.

Tør til sidst torsken med køkkenrulle, og fjern skindet.

Del torskekødet i små stykker, og kom lidt olivenolie på det.

Tilsæt om nødvendigt lidt salt.

 

Ved grillen

1. Forbered grillen til direkte varme – ca. 260 °C.

Hvis du bruger en kulgrill, skal du bruge briketter i en mængde, der omtrent svarer til en trekvartfuld grillstarter.
2. Læg peberfrugterne på grillristen og grill dem under låg i ca. 12 minutter.

Vend dem en gang, så de grilles på alle sider.
3. Lad peberfrugterne køle af, og fjern skindet.

Skær dem i skiver, og gem den væske, de frigiver.
4. Bland peberfrugten med hvidløg og torskekød i en skål, og tilsæt evt lidt mere olivenolie ved anretning.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her