Den grillmad, som typisk bliver tilberedt på grill, vil
oftest være ribben, steaks, pølser og andre former for kød men fisk og skaldyr
er også godt grillen.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 30 min
# Ingredienser
800 g torskefilet
2 spsk citronsaft
hvidløgssalt
grill-barbecuekrydderi
1 glas grønne oliven med peberfrugt (140 g)
60 syltede, soltørrede tomater
* Tilberedning
1 Skyl torskefileten, dup den tør, dryp den med citronsaft,
krydr med hvidløgssalt og grill-barbecue krydderi og
skær den ud i fire portionsstykker.
2 Flæk alle oliven og lad tomatstykkerne dryppe godt af
(skær dem eventuelt i mindre stykker).
3 Anbring fiskestykkerne på rigeligt store stykker stanniol.
Læg halve oliven og tomatstykker ovenpå og luk pakkerne godt
til.
Steg dem i ca. 15 min på grillen.
Hertil smager ovnstegte kartofler godt.
Pr. portion ca. 925 kJ/221 kcal 36 g protein, 6 g fedt,2 g
kulhydrater
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid -
kogebog.dk