Logo

Rumpsteak i rösti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rumpsteak i rösti

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 rumpsteaks a 200 g

500 g kartofler

½ løg

¼ tsk salt

1 spsk rapsolie

15 g            smør

*

Skyl kartoflerne grundigt og kom dem i en gryde med kogende vand tilsat salt.

Kartoflerne skal være dækket helt af vandet.

Lad kartoflerne bulderkoge i 10 minutter, hæld vandet fra, hæld koldt vand over og pil dem.

Riv dem der- efter på et rivejern med dråbeformede huller.

Pil løget, hak det meget fint og bland det med kartofler og salt.

Steg rumpsteakene på en varm pande i smør og olie 1 minut på hver side.

Tag kødet af panden og vend det i rösti-massen.

Steakene, der nu er panerede med rösti-massen, steges herefter på panden, til de er gyldne og sprøde.

 

Tip til tilbehør: Alt efter smag og årstid

Fortvivl ej, hvis det ikke lykkes første gang. Øvelse gør mester.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her