Logo

Rumpsteak Caribisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rumpsteak Caribisk

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

4 rumpsteaks a 200 g

1 frisk ananas

2 fed hvidløg

1 tsk koriander

1 tsk cayennepeber

4 spsk rapsolie

*

Skræl ananassen, fjern stokken og skær frugtkødet i små tern.

Pil hvidløgsfeddene og purer dem sammen med ananas og koriander i blenderen.

Tilsæt cayennepeber og olie.

Mariner kødet i denne marinade i mindst 6 timer.

Tag kødet op af marinaden, tør det af og grill det 3 minutter på hver side.

 

Rumpsteak Caribisk

 

Tip til tilbehør: Tomat-grapefrugt- mango-salsa

#

3 tomater

½ grapefrugt

2 mangoer

2 fed hvidløg

½ rødløg

3 spsk korianderblade

1 frisk chili

1 tsk rosenpaprika

½ tsk kommen

¼ tsk kardemomme

2 spsk olivenolie

hvid balsamico

salt og peber

*

Flå tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern.

Fileter grapefrugten og skær den i små stykker.

Skræl mangoerne og skær dem i små stykker.

Pil løg og hvidløg og hak både dem og korianderen.

Kom alle ingredienser i en skål, bland godt med krydderierne og smag til med olie, balsamico, salt og peber.

Lad salsaen trække i mindst et par timer i køleskab.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her