Logo

Prærieblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prærieblanding

 

Præriekrydderi passer også godt til danske haver, især hvis du bærer cowboyhat og har adgang til six-pack-beer. Rækker til godt 2 kg og passer til både fisk, fjerkræ og kød.

#

1½ spsk salt

2 tsk friskkværnet sort peber

1 spsk timian

1 spsk rosmarin

1 tsk cayennepeber

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her