Logo

Porterhouse Steak Viva España

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porterhouse Steak Viva España

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

2 porterhouse steaks a ca. 800 g

2 fed hvidløg

1 tsk chiliflager, tørrede

2 spsk havsalt

2 spsk sort peber

3 ubehandlede citroner, saft og skal af

3 spsk olivenolie

tør sherry

*

Pil hvidløget, hak det fint og bland med saft og revet skal af citroner, chili, havsalt, peber og olivenolie.

Pensl steakene med blandingen og mariner 3 timer i køleskab.

Gør grillen klar og steg kødet 6 minutter på hver side.

Strø lidt mere havsalt på og lad steakene hvile kort.

Skær dem i ca. 1 cm tykke skiver og fordel dem på fire tallerkener.

Stænk som det sidste med et par dråber sherry.

 

Tip til tilbehør: Djævlemajs

#

4 majskolber

120 g blødt smør

1/4 tsk cayennepeber

¼ tsk chilipulver

1 spsk limesaft

1 spsk persille, hakket

salt

*

Rør 100 g smør med krydderier, limesaft og persille og smør det på majskolberne.

Pak majskolberne ind i alufolie, grill dem over indirekte varme ved 200 °C eller i ovnen og vend dem regelmæssigt.

Pak majskolberne ud, smør dem med det sidste smør og server dem rygende varme.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her