Logo

Pesto-rejer med ananassalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pesto-rejer med ananassalsa


Utrolig nem, hurtig og fin ret med rejer og salsa. Det tager kun 5 minutter at lave, med hint af chili samt smag af koriander. Se opskriften her..

 

4 personer. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 4-5 min. Grillmetode: Direkte/Indirekte

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 200 °C. Udstyr: 8 grillspid

 

# Ingredienser

Rejer:

500 g rå rejer med skal

4-5 spsk basilikumspesto

 

Salsa:

½ ananas (grill den evt før udskæring)

1 rødløg

1 rød peberfrugt

1 bdt koriander

½-1 rød chili

saft fra 1 lime

1 spsk mørk sesamolie

salt

*

I køkkenet

Vend rejerne sammen med pesto og kom dem på grillspid.
Skær ananas ud i små tern og kom dem i en skål.
Hak rødløg, peberfrugt, koriander og chili fint og vend det sammen med ananas.
Pres saften fra 1 lime udover, tilsæt sesamolie og smag til med salt.

 

Ved grillen

Grill rejespiddene i ca. 2 minutter på hver side.

Server rejerne sammen med ananas-salsaen.

 

Tips: Ønsker du en mere intens salsa, så kan du grille ananassen en smule.

Prøv også at kombinere retten med grillet tun.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her