Logo

Mørbrad sesampaneret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad sesampaneret

 

Ved tilberedning i pande steges et minut mere end på grill, på begge sider.

Opskriften er beregnet til 4 personer

 

#

4 oksemørbradbøffer a 200 g

1¼ dl sojasauce

4 spsk hvedemel

2 æg

4 spsk sesamfrø

3 spsk rapsolie

salt og peber

*

Mariner kødet 2 timer i sojasaucen.

Rist sesamfrøene på en lille pande.

Tør kødet af og krydr med salt og peber.

Pisk æggene ud i en skål og vend så bøfferne i mel, æg og sesamfrø og pandesteg i rapsolie i 3 minutter på hver side ved høj varme.

Lad kødet hvile i 5 minutter og server.

 

Mørbrad sesampaneret

 

Tip til tilbehør: Tomat-grapefrugt- mango-salsa

#

3 tomater

½ grapefrugt

2 mangoer

2 fed hvidløg

½ rødløg

3 spsk korianderblade

1 frisk chili

1 tsk rosenpaprika

½ tsk kommen

¼ tsk kardemomme

2 spsk olivenolie

hvid balsamico

salt og peber

*

Flå tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern.

Fileter grapefrugten og skær den i små stykker.

Skræl mangoerne og skær dem i små stykker.

Pil løg og hvidløg og hak både dem og korianderen.

Kom alle ingredienser i en skål, bland godt med krydderierne og smag til med olie, balsamico, salt og peber.

Lad salsaen trække i mindst et par timer i køleskab.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her