Logo

Fisk og chorizo på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk og chorizo på spid

 

Spid med fisk og chorizo. Når vi nu vil lave DK's største samling grill-opskrifter, så må vi også slå et slag for chorizo på spid: Denne spanske, krydrede pølse der tilfører hele spiddet ekstra smag...

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 180 °C. Kernetemperatur: 58 °C. Udstyr: Rack til grillspid.

 

# Ingredienser

500 g fiskefilet (fast, hvid fisk)
200 g chorizopølse
1 spsk rapsolie
salt og peber

 

I køkkenet

Skær fiskefileterne i store tern (2 x 2 cm).

Læg filetterne i en røreskål og bland dem med olie, salt og peber.

Skær chorizoen i store tern (1,5 x 1,5 cm).

Sæt skiftevist fisk og chorizo på spiddene.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte varme, ca. 180 °C.

På en kulgrill skal du bruge briketter i en mængde, der svarer til en halv grillstarter.

Sæt spiddene i Rack'et.

Grill spiddene i ca. 10 minutter, eller til fisken er færdig.

 

Tips: Hvis du ikke har et rack til grillspid, kan du klargøre grillen til indirekte varme og lægge spiddene midt på grillristen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her