Logo

Chimichurri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chimichurri

 

Nationalsaucen til grillmad i Argentina og Uruguay, og den passer virkelig til alt.

4-6 portioner

#

½ dl friskpresset citronsaft

1½ dl olie

4 fed hvidløg

½ tsk friskkværnet sort peber

1 nip cayennepeber eller chiliflager

1 spsk tørret oregano eller ½ dl friske blade

½ tsk salt

1 dl hakket persille

*

 

Hak alle ingredienserne sammen i en foodprocessor med skarp kniv, eller brug en stavblender.

Saucen skal være så jævn og ensartet som muligt.

Kan holde sig flere uger i køleskab i en lukket beholder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her